ReinBouw Advies - Bouwkundig advies

bouwkundige keuringen

Bouwkeuring Amsterdam e.o. - ReinBouw Advies

ReinBouw Advies voert een Bouwkeuring Amsterdam e.o. uit. Dit is een visuele inspectie van vastgoed, ReinBouw Advies voert deze keuring uit met kennis en ervaring in de regio Amsterdam e.o. Wij hebben inmiddels ook een landelijk dekend netwerk met ervaren bouwkundige in de meeste gemeentes van Nederland. Voor vragen kunt contact opnemen met ons kantoor.

Keuring op korte termijn inplannen

Rapport binnen 3 werkdagen

Best Beoordeeld

Gecertificeerd inspecteurs

Uitgebreide keuring voor een basis prijs

Bouwkundige keuring vanaf € 275,00 incl. BTW (woningen tot 100 m²)

Bouwkundige keuring Amsterdam

Rein BouwAdvies voert met kennis en ervaring iedere bouwkeuring uit in Amsterdam en omgeving. Met onze ervaren specialisten voeren bouwtechnische inspecties uit door heel Nederland.


Wij kunnen een bouwkundige keuring uitvoeren tegen een tarief van € 275,00 incl. BTW. Voor een prijsopgave dient u contact op te nemen met één van onze adviseurs of vraag hieronder direct een offerte aan.


Naast bouwkundige keuringen bieden wij als diensten aan; Bouwkundig onderzoek, NEN2580 meetcertificaat, Meerjarenonderhoudsplan (MJOP), bouwbegeleiding en advies. Hieronder kunt u direct en vrijblijvend uw vraag of verzoek indienen, waarop wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

UA-114413773-1